Beweegkansen voor kinderen met ‘De Beweegcirkel’

Panton_MycircleofLife_2

maart 2019

Samen met José Ermers, kinderfysiotherapeut en UX designer verzorgden Joris en Beatrijs afgelopen maand een workshop op de conferentie ’My Circle of Life: Gezond opgroeien’ georganiseerd door Health Hub Utrecht en Ucreate. Aan de hand van het instrument van ‘De Beweegcirkel’ keken we samen met de deelnemers naar beweegkansen voor kinderen en jongeren gedurende de dag. Vervolgens werd gebrainstormd over hoe kinderen hiertoe gemotiveerd kunnen worden, welke stimulans er vanuit ouders nodig is en welke mogelijkheden de omgeving kan bieden. Uit deze workshop blijkt dat ‘De Beweegcirkel’ ook gebruikt kan worden om te werken aan een gezonde en actieve levensstijl voor kinderen!

Maak kennis met ‘De Beweegcirkel’

Panton_MycircleofLife_1
Panton_MycircleofLife_4
Panton_MycircleofLife_3