13 september 2019

Warm hart voor de(zorg-)professional

Leonne Kaldenbach versterkt het Panton team!

Deze zomer is Leonne Kaldenbach het team van Panton komen versterken. Met haar komst denken we nog beter de groeiende vraag aan uitdagingen in de zorg te kunnen beantwoorden. Leonne, opgeleid in Delft, heeft als ontwerper voor zeer verschillende professionele markten in binnen- en buitenland gewerkt; van Formule 1 tot machinebouw. Daar ontwikkelde ze gebruiksgerichte digitale oplossingen in omgevingen waar dit niet vanzelfsprekend is. Oplossingen ontwikkelen die dienend aan de mens zijn, is waar ze in gelooft.

“Sinds een paar jaar ben ik persoonlijk in aanraking gekomen met de gezondheidszorg en daar ben ik echt geschrokken! Als er toch een professionele gebruiker goed ondersteund zou moeten worden door technologie, processen en diensten, is het wel degene die we nodig hebben als we ziek zijn! Ik zag enorm gemotiveerde zorgprofessionals gefrustreerd naar hun beeldschermen staren. Bovendien werd ik er zelf knap ongelukkig van om met een stapel papier onder mijn arm van het ene naar het andere ziekenhuis te lopen. Zodoende besloot ik dat ik mij als ontwerper in wilde zetten voor de gezondheidszorg”

Leonne wil met haar kennis, kunde en creativiteit bijdragen aan de missie van Panton; ‘empower people in health’. Ze zal dit gaan doen in de rol van strategische co-creator. Daarbij richt ze zich met name op de groeiende vraag naar digitale oplossingen voor zorgverleners en zorgvragers.

Meer weten?

Heb je vragen voor Leonne? Neem dan contact op met Leonne Kaldenbach : 0570 64 02 77  of mail.