Panton2019_Collageweb

01 januari 2020

Bedankt voor een inspirerend jaar!

In 2019 hebben we in zeer uiteenlopende samenwerkingen mooie dingen gecreëerd. Ook zagen we kansen om het team te laten groeien. We stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor.

Nieuwecollega's

De nieuwe Pantonners

Lana Scholtz, Industrial Design Engineer, buigt zich over productontwerp- en engineeringsvraagstukken. Lana heeft een achtergrond als industrieel productontwerper en ontwikkelde in het verleden tal van producten; van consumentenelektronica, waarbij de focus lag op DFA/DFM voor kunststof behuizingen, tot een biomechanisch onderstel voor kinderen met CP.

Leonne Kaldenbach is sinds september onze strategische co-creator en richt zich binnen Panton met name op de groeiende vraag naar digitale oplossingen voor zorgverleners en -vragers. Als interaction designer heeft zij voor verschillende professionele markten in binnen-en buitenland gewerkt; van Formule 1 tot machinebouw.

Yvonne Breedveld  is sinds oktober onze nieuwe officemanager. Ze is jaren met veel plezier werkzaam geweest als (kinder-)fysiotherapeut en daarna ondernemend geweest in de marketing/communicatie. Vanuit haar voormalige rol als coördinator van de Vereniging Veilige Curatieve Zorg was ze al een bekend gezicht bij Panton. (In hun vrije tijd musiceren Yvonne en Ingeborg bovendien samen in het Muntkwartet.)

Geerlinde van Dijk  heeft een achtergrond in rechten, vastgoed en bestuur. Ingeborg leerde haar gedrevenheid en vaardigheid om de complexe feiten uit te pluizen kennen. Ze heeft haar als onderzoeker aangenomen bij haar promotietraject ’Service design for Shared Decision-making’.

Op de hoogte blijven?

Niets missen over de nieuwe ontwikkelingen in 2020? Schrijf je dan in voor de Panton nieuwsbrief!