Panton_MedicalMetromapping_Tekengebied 1 kopie 2

20 februari 2021

Medical Metro Mapping

Samen beslissen in de zorg ondersteunen met service design

Onze collega Ingeborg doet bij de TU Delft en het LUMC promotieonderzoek naar patiëntparticipatie, samen beslissen en hoe dat met service design kan worden bevorderd. Om iedereen die hierin geïnteresseerd is op de hoogte te houden is nu de website www.metromapping.org online.

Metro Mapping maakt gebruik van de Medische Metrolijn voor het visualiseren van zorgprocessen. Skipr publiceerde een leuk artikel over hoe de Medische Metrolijn is ontstaan en waarvoor het een effectief hulpmiddel is.

Meer weten?

Wil je meer weten over het betrekken van gebruikers bij ontwikkelprocessen en hoe je ruimte biedt aan hun perspectieven? Neem dan contact op met Jasper Brands: 0031 570 64 02 77  of mail.