Wij geven vorm aan:

De zorg van morgen

Samen met zorginstellingen ontwikkelen we  nieuwe zorgpaden en toekomstbestendige  zorgomgevingen. We geven vorm aan de transitie naar digitale zorg en het netwerk waarin dit plaats vindt.

Lees meer

Welzijn en leefstijlveranderingen

Met overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties geven we vorm aan sociaal maatschappelijke uitdagingen. We ontwikkelen interventies voor een gezonde leefstijl. En ontwerpen oplossingen ter ondersteuning van het leven met een chronische aandoening.

Lees meer

Producten en applicaties voor gezondheid en zorg

Met bedrijven en startups ontwikkelen we wearables en apps voor nieuwe vormen van zorg. We ontwerpen zorgapplicaties en specialistische medische hulpmiddelen voor zorgverleners en patiënten.

Lees meer

Wat ons drijft

Wij geloven dat de belangen van zorgmedewerkers en patiënten centraal moeten staan bij verandervraagstukken en innovatie in de zorg. Het startpunt is de vraag: “Hoe wil je straks de zorg gaan leveren?” Om daar een antwoord op te geven zetten we verschillende design thinking methodieken in en ontwikkelen we onze eigen methodieken zoals Metro Mapping.

Metro Mapping

Voor een minder complex zorgpad

Panton en haar oprichter Ingeborg Griffioen stonden aan de wieg van Metro Mapping. Metro Mapping is een service design methode, speciaal ontwikkeld om samen beslissen in de oncologie te ondersteunen. Met Metro Mapping wordt een zorgpad minder complex. Daarnaast worden kankerpatiënten en hun behandelaars worden bij het maken van complexe behandelkeuzes.

Meer weten over Metro Mapping? mail Jasper Brands

Trachospray

Patiëntvriendelijke verdoving van de bovenste luchtwegen

Deventer Ziekenhuis website

Mensgericht, open en bevlogen

De Beweegcirkel

Tools om meer te bewegen

Evone

In gebruik bij beademing van coronapatiënten

App.Oe

Beheers astma als een echte ninja

Medische Metrolijn

Verhelderen van complexe processen in de zorg