ontwerpers voor de zorg
18 maart 2020

Panton en de coronacrisis

ontwerpen voor de zorg en coronavirus

De wereldwijde impact van het coronavirus maakt ook op ons team diepe indruk. We hopen van harte dat alle patiënten op de IC’s en thuis dit virus te boven komen. Ons hart gaat ook uit naar de vele zorgprofessionals waar we mee samenwerken en die nu zo ongelofelijk hard knokken om patiënten te helpen en het coronavirus terug te dringen.

Om de verspreiding te beperken werken we vanuit huis aan de uitdagingen in de zorg. Voor onze klanten blijven we mobiel en online bereikbaar.

Sommige van onze projecten voor ziekenhuizen zijn -volkomen terecht- per direct stilgelegd. Deze opdrachtgevers kunnen zich immers even niet veroorloven om zich bezig te houden met de toekomst. Ze zijn al zo druk met haalbare zorg voor vandaag en morgen. Het geeft ons ruimte om via online tools zo snel mogelijk samen te werken aan praktische oplossingen die zorgverleners en patiënten direct kunnen ondersteunen.

Zo ontwikkelen we nu in eigen tijd samen met het Radboudumc en enkele andere ziekenhuizen van de VVCZ een ‘Medische Metrolijn COVID-19’. Deze medische metrolijn kan helderheid geven aan zorgverleners over de werkwijze bij het opvangen van grote groepen corona-patiënten. Meer hierover kan je ook teruglezen in het artikel van Qruxx.

Misschien heb jij ook een idee waarmee we met elkaar het coronavirus kunnen terugdringen. We denken heel graag met je mee.

Samen de zorg verbeteren?
Neem contact op met Jasper Brands