ontwerpers voor de zorg
11 maart 2024

Panton leeft voort

Mario en Jasper, nieuwe eigenaren van Panton

Begin 2022 deelde Ingeborg Griffioen een persoonlijk bericht met haar netwerk in de gezondheidszorg. Ze vertelde openhartig over haar leven, haar ziekte en haar geliefde Panton. In dat bericht gaf ze uiting aan haar wens dat Panton door het team van Panton voortgezet zou worden.

Op 1 maart 2024 hebben wij het eigendom van Panton overgenomen. Dit doen we na de afgelopen zes jaar het directieteam gevormd te hebben. We zijn trots om Panton, dat zo liefdevol is opgebouwd door Ingeborg, voort te zetten. Dit doen we samen met een prachtig team van ontwerpers.

We hebben met veel mensen mogen overleggen, afstemmen en puzzelen om ervoor te zorgen dat Panton door kan. Bij deze bedanken we hen voor hun inzet en betrokkenheid. Zij dragen Panton allemaal een warm hart toe.

In 2022 schreven we op onze website:
Panton zonder Ingeborg was lang een onvoorstelbare gedachte. Nu is dit werkelijkheid geworden. Ingeborg leeft voort in ons hart, door haar gedachtegoed en in tastbare dingen. Zo spelen we geregeld op de contrabas die ze ons schonk als aandenken. Ze drukte ons op het hart om op onze eigen manier verder te gaan met Panton. En toch gaan we nu niet heel andere dingen doen. Het zal vooral heel anders zijn.

Ook met deze verandering wordt Panton een beetje anders. Wat hetzelfde blijft is dat we ons met hart en ziel blijven inzetten voor de mens en de uitdagingen in de gezondheidszorg.

Mario en Jasper