Privacy- en cookieverklaring

Als ontwerpers voor de zorg begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk privacy is. Panton neemt de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus. We zullen je gegevens nooit openbaar maken of aan derden verstrekken zonder jouw toestemming. De gegevens die je aan ons verstrekt gebruiken we alleen voor het doel waarvoor we ze gekregen hebben, namelijk het verzenden van onze e-mail nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Je ontvangt alleen onze nieuwsbrief wanneer je je daarvoor hebt ingeschreven. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Uitschrijven doe je via de link onderaan de e-mail of via deze link.

Panton bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief worden de gegevens uit onze database verwijderd.

Voor onze nieuwsbrief verwerken wij de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

De verwerking van je gegevens gebeurt in overeenstemming met de AVG. Voor de (werking van de) website wordt gebruik gemaakt van een aantal diensten en plugins van derden. De informatie hieronder gaat daarom vooral over de diensten waar Panton gebruik van maakt en wat zij mogelijk met de verworven informatie doen.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Panton gebruikt alleen cookies die geen inbreuk maken op je privacy. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Wij verwerken echter geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies. De cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen door je profiel bij te werken. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een mail naar welkom@panton.nl.

Panton wil je er verder op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Deze privacyverklaring is het laatst gewijzigd op: 17-05-2018