ontwerpers voor de zorg

Zorg­technologie voor patiënt en professional

Het ontwikkelen van nieuwe zorgtechnologie vraagt om de juiste expertise. Onze product en UX ontwerpers creëren oplossingen die het verschil maken voor patiënten en zorgprofessionals.

Door technologische ontwikkelingen worden nieuwe behandelingen mogelijk, kan zorg naar huis verplaatst worden, of krijgen mensen inzicht in hun gezondheid en gedrag. Technologie moet eenvoudig te gebruiken zijn. Bovenal moet het betekenisvol zijn. Onze ontwerpen worden omarmd door patiënten en zorgverleners. Onze kracht is dat we zowel het nieuwe product als het bijbehorende zorgproces ontwerpen.

Wearables en Apps

Wearables en apps

Het monitoren van lichaamsfuncties geeft patiënten en hun naasten meer inzicht in hun gezondheid of de effectiviteit van een behandeling. Passende feedback op basis van meetgegevens draagt bij aan gedragsverandering. Wij ontwerpen wearables en apps die mensen helpen bij het omgaan met de uitdagingen in hun gezondheid. Hierbij ontwerpen we ook het nieuwe zorgproces waarin de wearables of apps gebruikt gaan worden.

Het Asthmaware shirt dat kinderen ‘s nachts dragen, moet ouders en artsen inzicht geven in de effectiviteit van de astmabehandeling.

Meer weten over dit onderwerp?

Specialistische medische producten

Aan medische producten worden hoge eisen gesteld. De technologie moet betrouwbaar, veilig en eenvoudig te gebruiken zijn. Medische producten moeten iets toevoegen aan het zorgproces en moeten rendabel zijn. Wij ontwerpen vanuit deze aandachtsgebieden. We hebben de expertise om producten te ontwikkelen die voldoen aan de geldende medische regelgeving, waaronder de CE MDR.

Evone is een revolutionair beademingsapparaat dat het mogelijk maakt patiënten te beademen door een lumen van slechts 4,4 mm in doorsnede.

Meer weten over dit onderwerp?

Digitale zorgapplicaties

Kunstmatige intelligentie en algoritmen maken nieuwe toepassingen in de zorg mogelijk. Door het gebruik van slimme sensoren wordt data steeds makkelijker beschikbaar. Om zorgprofessionals en patiënten te helpen de juiste keuzes te maken, moeten meetgegevens duidelijk en eenvoudig te lezen zijn. Onze UX-designers ontwerpen gebruiksvriendelijke interfaces voor apps en zorgtoepassingen, rekening houdend met de behoeften en mogelijkheden van patiënten en zorgverleners.

Met Microsoft Benelux onderzochten we hoe Microsoft applicaties beter ingezet kunnen worden in Europese ziekenhuizen en welke kansen er liggen voor de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Meer weten over dit onderwerp?

Gerelateerde projecten

Evone

Een revolutionele manier van patiënt beademing

ManuMax behandelbanken

Veelzijdige behandelbanken met een eigenzinnig ontwerp

Asthmaware

Beheers astma als een echte ninja

MonitAir

Zelfmonitoring bij COPD

Trachospray

Patiëntvriendelijke verdoving van de bovenste luchtwegen

Deventer Ziekenhuis website

Mensgericht, open en bevlogen

Copiloot app voor COPD

Krijg grip op COPD

Ontwikkeling FFP2 masker

In 4 weken een veilig mondneusmasker ontwikkelen

Beter Gezond

Een gezondere levensstijl in 30 dagen

AllerGoGo

Grip op je hooikoorts met een app

Nuvaring Applicator

De Nuvaring comfortabel en hygiënisch inbrengen

Isala apps

Herkenbare apps voor patiënten en zorgprofessionals

Obli

Drinkstimulering voor een gezonde leefstijl